professionalSinds 12 mei 2021 is Lawrence Möger professional op de Hattemse waar hij ook de TRIANGEL TRAININGEN verzorgt. Lawrence is geboren op 22 mei 1983 en woont met zijn gezin in Dronten.

Sport speelt een grote rol in zijn leven en hij heeft onder andere verschillende balsporten gedaan. Na een eerste kennismaking met de golfsport was hij meteen ‘verkocht ‘en heeft hij een aantal jaren op hoog niveau gespeeld. In 2009 is Lawrence gestart met de PGA Golf opleiding waarna hij in 2010 zijn diploma haalde aan de Fonty’s Hogeschool te Tilburg. Sindsdien kan hij zijn passie voor de golfsport met anderen delen.

Naast het geven van golflessen Lawrence ook gespecialiseerd in clubfitting. Hij kijkt ernaar uit om leden van de HG&CC te ontmoeten en hen de fijne kneepjes van het golfspel bij te brengen.

 

Als u een les wilt afspreken met Lawrence Möger kan dat door telefonisch contact met hem op te nemen (06 - 3654 8788) of middels de lesagenda van Moger Golf: https://lawrencemoger.proagenda.com/#agenda