professionalSinds 12 mei 2021 is Lawrence Möger professional op de Hattemse waar hij ook de TRIANGEL TRAININGEN verzorgt. Lawrence is geboren op 22 mei 1983 en woont met zijn gezin in Dronten.

Sport speelt een grote rol in zijn leven en hij heeft onder andere verschillende balsporten gedaan. Na een eerste kennismaking met de golfsport was hij meteen ‘verkocht ‘en heeft hij een aantal jaren op hoog niveau gespeeld. In 2009 is Lawrence gestart met de PGA Golf opleiding waarna hij in 2010 zijn diploma haalde aan de Fonty’s Hogeschool te Tilburg. Sindsdien kan hij zijn passie voor de golfsport met anderen delen.

Naast het geven van golflessen Lawrence ook gespecialiseerd in clubfitting. Hij kijkt ernaar uit om leden van de HG&CC te ontmoeten en hen de fijne kneepjes van het golfspel bij te brengen.

 

Als u een les wilt afspreken met Lawrence Möger kan dat door telefonisch contact met hem op te nemen (06 - 3654 8788) of middels de lesagenda van Moger Golf: https://lawrencemoger.proagenda.com/#agenda

 mogergolf
 Moger Golf
     
 Privélessen

30 minuten

1 persoon

€32,50

60 minuten

1 persoon

€60,00

60 minuten

2 personen

€65,00
€32,50 p.p.

60 minuten

3 personen

€75,00
€25,00 p.p.

     
 Les kaarten 

5x 30 minuten

1 persoon

€150,00

5x 60 minuten

1 persoon

€275,00

5x 60 minuten

2 personen

€300,00

€150,00 p.p.

Vanaf 2023 biedt de club voor leden de mogelijkheid een trainingsprogramma te volgen. Onderstaande video geeft u informatie over de mogelijkheden.

Ons trainingsprogramma voor iedereen met een passie voor golf. Of je nu een beginnende speler bent of een single handicapper, iedereen is welkom. Wat telt is jouw enthousiasme voor de sport en jouw motivatie om jezelf te blijven ontwikkelen. Beter spelen is meer plezier!
 
Voor 2024 is er ook een Triangel & Competitie Programma voorzien en de club draagt nogmaals bij in de kosten.

Aanvullend op alle bestaande goede elementen heeft de TC samen met Lawrence enkele verbeteringen opgenomen in het programma voor volgend jaar. Naast de lessen die we al kennen, komen ook samen spelen met je lesgroep en trainen meer aan bod. Insteek hierbij is dat er samenhang aangebracht wordt tussen het geleerde, de toepassing in de baan én tijdens clubwedstrijden. Deze samenhang gaat leiden tot minder slagen per rondje golf. Tweede helft januari organiseren we een bijeenkomst om alles toe te lichten. Informatie hierover volgt.

Inschrijven kan als individu of als groep. Vanaf januari 2024 gaat het programma van start en ook in 2024 wordt het trainingsprogramma aangevuld met leuke en leerzame thema-sessies. Informatie over jouw programma, groep en tijden ontvang je z.s.m. Niet alleen voor de leden die zich inschrijven voor het Triangelprogramma, maar ook voor competitieteams die zich goed op de competitie willen voorbereiden, is er een speciaal door Lawrence ontwikkeld trainingsprogramma. In een serie competitie-specifieke trainingen word je klaargestoomd voor een succesvolle competitie. Uiteraard gezamenlijk met je eigen competitieteam. Zoals in 2023, kunnen wij ook in 2024 gebruik maken van de uiterst comfortabele oefenfaciliteiten van de Dutch Golf.

In de bijlage vind je alle informatie over het Triangel & Competitie Programma 2024 met daarin ook de link naar het inschrijfformulier.

Nieuwe deelnemers die zich willen aanmelden voor het Triangel Programma en/of de Competitie Training, kunnen gebruik maken van het bijgesloten inschrijfformulier. Deelnemers van 2023 hoeven zich niet opnieuw aan te melden voor 2024, dit wordt automatisch verlengd.

Alleen nieuwe deelnemers én mutaties, dienen uiterlijk 20 december 2023 via het aanmeldingsformulier te worden doorgegeven.

Wacht niet te lang want vol is vol!
 
Als je liever eerst nog meer informatie wilt, voordat je je aanmeldt, neem dan contact op met onze pro Lawrence Möger via:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   /Mobiel: +31636548788

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie HG&CC
Carin, Emelien, Theo & Albert