Informatie voor gasten

• Spelers kunnen vanaf handicap 45 of lager en op vertoon van een geldige NGF pas van de baan gebruik maken. Zonder NGF-pas 2021 of vergelijkbare buitenlandse pas hebt u geen toegang tot onze baan. Ditzelfde geldt voor jeugdleden en hun gasten, ook zij dienen in het bezit te zijn van een geldige NGF-pas. GELIEVE VOOR U GAAT SPELEN UW ACTUELE PAS BIJ HET BUFFET TE TONEN!

Greenfee 18 holes  Prijs (1)
    NGF-leden(2) en buitenlandse clubs met vergelijkbare status €55,00
    Andere NGF leden en vrije golfers €65,00
    Jeugd t/m 25 jaar mits NGF-lid, introducé of lid van hospitality-club €15,00
    Hospitality €40,00
    Introducé(e)s       €35,00
    Twilight (vanaf 16.00 uur, mits de baan vrij is) €35,00

Greenfee 9 holes Prijs (1)
    NGF-leden(2) en buitenlandse clubs met vergelijkbare status €35,00
    Andere NGF leden en vrije golfers €50,00
    Jeugd t/m 25 jaar mits NGF-lid, introducé of lid van hospitality-club €10,00
    Hospitality €30,00
    Introducé(e)s €25,00
    Twilight (vanaf 16.00 uur, mits baan beschikbaar) €30,00

(1) Als er tijdelijke greens zijn (zoals bijvoorbeeld wintergreens) krijgt u € 5,- korting op de bestaande prijs.

(2) Van clubs waar landelijk NGF-competitie wordt gespeeld.

Pro's, voorzitters en secretarissen GC's: spelen op vertoon van hun PGA-of Goldcard GRATIS. Gasten van pro's, voorzitters en secretarissen betalen gewoon het geldende greenfeetarief dat bepaald wordt door de vermelde club op de NGF-pas.

Leden van de Hattemse golfclub kunnen niet-leden – maximaal twee per dag - introduceren tegen het introductietarief. Wonen deze gasten binnen een straal van 20 kilometer van het clubgebouw dan mogen ze driemaal per jaar tegen introductietarief spelen. Let wel dat leden de niet-leden bij het spel moeten begeleiden.

• Gebruikerstarief per ronde van 18 of 9 holes:
    1 mindervalide per ronde golf 18 of 9 holes met gebruikerskaart €4,50
    2 mindervaliden met gebruikerskaart samen 1 kar €8,50
    1 valide + 1 mindervalide met gebruikerskaart samen 1 kar €13,-

Gebruikerstarief derden:
    Valide gebruikers, per kar* €25,-
    Wedstrijd/evenementen per dag* €50,-
    * Slechts mogelijk indien niet gereserveerd door handicartpashouders

Voor meer informatie over de Stichting Handicart,handi

• De HG&CC heeft met 37 clubs afspraken gemaakt. Deze afspraken vallen onder de ‘hospitality’regeling. Hospitality staat voor  gastvrijheid. Leden van de aangesloten clubs spelen op de Hattemse tegen het hospitality tarief.

Leden van de Hattemse kunnen ook op de hospitality banen spelen tegen een sterk gereduceerd tarief. Dit is vrijwel altijd het introductietarief dat men ook aan gasten van eigen leden in rekening brengt. Onze leden kunnen zo op veel uitdagende banen tegen een aantrekkelijk tarief spelen. Niet alleen clubs uit de regio, maar ook van verder weg zijn goed vertegenwoordigd. De regeling betreft vooral topclubs. Voor de voorwaarden verwijzen we u graag naar onze website en de websites van de genoemde golfclubs (klik hiervoor op de desbetreffende club).

• Wanneer u met een groep (15 personen of meer) onze baan een bezoek wilt brengen bent u uiteraard ook van harte welkom. Wanneer u gebruik wenst te maken van de Horeca, dan zijn er een aantal leuke en voordelige arrangementen voor u samengesteld. Zie hieronder.

Wilt u reserveren: neem dan op werkdagen tussen 9:00 en 13:00 contact op met onze receptie op 038-4441909 of mail met receptie@golfclub-hattem.nl. U ontvangt binnen 24 uur bericht.
    Om mede gebruikers van de baan niet in de weg te zitten hebben wij de volgende eisen aan de golfkwaliteiten van onze gasten:
    - Elke speler heeft een handicap van 45 of lager volgens een geldige NGF-pas.
    - De maximum flight handicap bedraagt 135.

groepsarrangementen

• Baan, clubhuis en oefenfaciliteit gesloten voor leden en gasten van HG&CC.
    Exclusief gebruik van de baan, het clubhuis en de oefenfaciliteit voor de gereserveerde groep.

Tarief:
    1 dagdeel maximaal   > 20 personen maximaal  40 personen € 1.500,-