Sinds 2016 verzorgen wij, Marco Vroom en John Hanse, met de Hattemse Hoeve het (club)restaurant van de Hattemse Golf en Country Club.

De Hattemse Hoeve is de “verborgen parel van Hattem” en de ontmoetingsplek waar leden en bezoekers na hun ronde nog even gezellig bijpraten. Ook niet-golfers weten ons inmiddels te vinden vanwege de rust en het mooie uitzicht over de baan.

 clubhuis
U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor koffie met huisgemaakt gebak en een drankje met een hapje.

Openingstijden:
Maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 21.00
Dinsdag, woensdag en zondag van 11.00 tot 18.00
Voor reserveringen passen we de openingstijden, in overleg, graag aan.

Gekookt wordt er op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.30 tot en met 20.00. We voeren een uitgebreide lunch en dinerkaart. Op andere tijdstippen geldt een beperkte kaart.


ARRANGEMENTEN 2023 vanaf 15 personen

ARRANGEMENT HOENWAARD à 57,50 per persoon:

  • 18 holes greenfee
  • Ontvangst in de Hattemse Hoeve met koffie, thee of cappuccino en iets erbij
  • Na uw ronde (of tussendoor) een lunch in de Hattemse Hoeve. U heeft de keus uit onze clubpita gerookte kip of onze bagel met warm gerookte zalm


ARRANGEMENT DAENDELS à 63,00 per persoon:

  • 18 holes greenfee
  • Ontvangst in de Hattemse Hoeve met koffie, thee of cappuccino en iets erbij
  • Na uw ronde een diner in de Hattemse Hoeve. U heeft de keus uit één van onze volgende gerechten:
  1. Rendang met rijst, sajourboontjes, ketimoen en emping
  2. Garnalen met noedels en groene groenten in een frisse roomsaus
  3. Kipsaté met frieten, atjar en emping


ARRANGEMENT DE TINNE à 74,50 per persoon:

  • 18 holes greenfee
  • Ontvangst in de Hattemse Hoeve met koffie, thee of cappuccino en iets erbij
  • Na uw ronde een 3-gangen diner in de Hattemse Hoeve. U heeft de keus uit één van onze volgende gerechten:

  VOORGERECHTEN:

  1. Rundercarpaccio
  2. Carpaccio van gerookte zalm
  3. Dagsoep

  HOOFDGERECHTEN:

  1. Rendang met rijst, sajourboontjes, ketimoen en emping
  2. Garnalen met noedels en groene groenten in een frisse roomsaus
  3. Kipsaté met frieten, atjar en emping

  NAGERECHTEN:

  1. Tiramisu met chocoladenoisette
  2. Donut met crème van witte chocolade en perzik
  3. Hattems Geroddel (kletskoppen met caramel-ijs en slagroom)

 We verwijzen u graag naar onze socials en website voor meer informatie en verwelkomen u graag in de Hattemse Hoeve.

 

hoeve1