Sinds 2016 verzorgen wij, Marco Vroom en John Hanse, met de Hattemse Hoeve het (club)restaurant van de Hattemse Golf en Country Club.

De Hattemse Hoeve is de “verborgen parel van Hattem” en de ontmoetingsplek waar leden en bezoekers na hun ronde nog even gezellig bijpraten. Ook niet-golfers weten ons inmiddels te vinden vanwege de rust en het mooie uitzicht over de baan.

clubhuis

U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor koffie met huisgemaakt gebak en een drankje met een hapje.

Gekookt wordt er van woensdag t/m maandag. Onze keuken is dan voor u geopend van 11:30 tot 20:00. We voeren een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Ook hebben we diverse arrangementen om van uw golfdag een compleet dagje uit te maken.

We verwijzen u graag naar onze socials en website voor meer informatie en verwelkomen u graag in de Hattemse Hoeve.

hoeve1