Route beschrijving en parkeren
Klik hier voor de adres en contactgegevens van de HG&CC. De parkeerplaats bij de HG&CC is tijdens het NK Super Senioren gereserveerd voor deelnemers.

Voorspelen
Zodra de NGF de deelnemerslijst heeft gepubliceerd kunnen de deelnemers (dagcontributie) vrij voorspelen. In de week van het toernooi zijn clubactiviteiten op een laag pitje gezet en worden er geen greenfee-spelers toegelaten, zodat er alle ruimte is voor deelnemers die graag willen voorspelen. Graag een belletje naar het buffet (038-4441909) zodat er een beetje gekeken kan worden naar drukte.

Baaninformatie
De baan is traditioneel (1930), heeft afwisselend bos,- en parkbaanelementen en is ontworpen door de toenmalig bekende architect Gerry del Court van Krimpen, o.a. ontwerper van De Pan (met Colt samen), de oude Rosendaelsche holes, een deel van de Kennemer en de Hilversumsche en de “oude” Twentsche, thans GC Driene. Klik hier voor meer baaninformatie en beschrijving van de holes.

Oefenfaciliteiten
Als kleine maar fijne club kennen we een paar beperkingen, uiteraard lossen we die zo goed mogelijk op. Gedurende beide dagen kunt u in samenwerking met onze buren, Dutch Golf Hattem, als deelnemer van het NK Super Senioren kosteloos gebruik maken van de volwaardige driving range inclusief ballen aldaar. Vanaf de parkeerplaats van de HG&CC, is er een shuttleservice naar de driving range, zodat u niet hoeft te lopen en op tijd aanwezig bent voor uw starttijd.

Startlijsten
De startlijsten voor beide dagen zijn nog niet beschikbaar.