NK Super Senioren 2019

De Hattemse Golf & Country Club is vereerd u te mogen ontvangen op 19 en 20 juni 2019 voor de derde editie van het Nationaal Kampioenschap Super Senioren. Deelname is mogelijk voor dames en heren van 65 jaar en ouder. De spelvorm is 36 holes netto strokeplay over 2 ronden.

Wedstrijdinformatie en inschrijven
Vanaf 8 mei kunt u zich inschrijven via deze link.
Deelnemers moeten voor of op 18 juni 1953 geboren zijn en een maximale exact handicap hebben van 15.0 (dames) en 13.0 (heren). De voorbereidingen zijn in volle gang en wij van de Hattemse hebben er zin in! Wij hopen dan ook u op 19 en 20 juni te verwelkomen en er een mooi, sportief en gezellig golfevenement van te maken! Houd deze site in de gaten voor nieuws en nadere informatie.

Buffet
Op woensdag de 19de verzorgt de Hattemse Hoeve een gezellige avond met Italiaans buffet.

Live scoring
Ook dit jaar wordt er weer live scoring verzorgd door de vrijwilligers van de Hattemse met behulp van Out of Bounds Golf Events .