Welkom in ons familiebedrijf!

Welkom bij Koninklijke Van der Most, een hecht en solide familiebedrijf. We maken hoogwaardige communicatie in eigen huis; van ontwerp tot product, van concept tot levering. We kijken naar elkaar om, verbinden en werken aan de wereld van morgen. Continuïteit staat bij ons familiebedrijf op één, we bouwen voor de volgende generaties. Dat doen we natuurlijk duurzaam en op basis van ons vakmanschap. Volgens diezelfde maatstaven verzorgen we ook opslag, verpakking en logistiek. Wij zijn het huis voor al jouw communicatie.

Benieuwd naar al het moois dat we in eigen huis maken? Wees welkom!

Alle grafische communicatie in één huis

Kom met ons werken

We groeien in opdrachten en dienstverlening en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s! We hebben diverse vacatures en bieden ook uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan. Bij ons kom je terecht in een hecht en solide familiebedrijf met collega’s die gezelligheid en hard werken goed kunnen combineren. Dankzij de veelzijdige opdrachten en diensten is geen dag hetzelfde! Bekijk onze vacatures of stuur een bericht naar [email protected]  

Lees meer

Wij ondernemen duurzaam. Vanzelfsprekend.

Continuïteit staat bij ons op nummer één. We zijn een familiebedrijf en werken aan de wereld van morgen. We bouwen voor de volgende generaties. Dat we dit duurzaam doen is voor ons vanzelfsprekend. We investeren in mens en machines.

Zo bieden we een unieke, interne BBL-opleiding aan. Ons papier wordt tot 7 keer gerecycled, voor drukwerk gebruiken we inkten op basis van plantaardige olie en we hebben slechts 1 procent restafval. We gebruiken de kracht van de zon, ons dak ligt vol zonnepanelen. Met de opgewekte energie draait het productiebedrijf op volle kracht.

In ons familiebedrijf kijken we naar elkaar om en proberen betekenisvol te zijn voor de wereld om ons heen. Koninklijke Van der Most steunt Free a Girl, deze organisatie biedt scholingsprogramma’s voor kwetsbare meisjes en vrouwen in India en Nepal. Ook zijn wij businesspartner van War Child om kinderen in oorlogsgebied te helpen.

Welkom in ons
familiebedrijf