MAAK NU KENNIS MET DE HATTEMSE GOLF & COUNTRY CLUB

Kom golfen op de Hattemse: parel van een baan, gezellig clubhuis en bijna 90 jaar traditie

WORD LID PER 1 JANUARI 2020 EN ONTVANG EENMALIG € 200,- KORTING OP DE JAARCONTRIBUTIE VAN 2020

Dit ‘actie’-lidmaatschap geeft recht op:

• Deelname aan clubactiviteiten, onbeperkt speelrecht en gebruik van de oefenfaciliteiten
  • VIJF GROEPSLESSEN o.l.v. pro Michael Unsworth
  • Toegang tot het ledengedeelte van de website, ontvangst van nieuwsbrief en clubblad

Voor beginnende golfers geldt bovendien:

• Begeleiding naar baanpermissie en NGF-regelexamen
  • Bij baanpermissie: deelname aan Rabbit-inloopwedstrijden en overige activiteiten

OF WORD PROEFLID VAN 1 JANUARI TOT 1 MEI 2020 VOOR € 300,-

Voor een proeflidmaatschap geldt:

• Alle rechten van een gewoon lidmaatschap (zie boven), behalve de vijf groepslessen

WILT U GEBRUIK MAKEN VAN ÉÉN VAN DEZE AANBIEDINGEN?

WE HOPEN U TE MOGEN BEGROETEN OP DE HATTEMSE!

Bij een gewoon lidmaatschap wordt entree, die u aantoonbaar betaald heeft en niet terugontvangen van een bij de NGF geregistreerde club, in mindering gebracht op de entree van de HG&CC.

Aanbieding "flight te koop":

Flight te koop voor EUR 99,-. voor maximaal 4 personen. Deze aanbieding geldt vanaf 1 november 2019 tm 31 maart 2020.

Over de Hattemse Golf & Country Club

De Hattemse Golf & Country Club ligt in de bosrijke omgeving van het charmante Hanzestadje Hattem. De uitdagende 9-holes baan combineert bos- en parkholes en is voor een deel in heuvelachtig terrein gelegen. De holes volgen de natuurlijke glooiingen van zandruggen die in de ijstijd zijn ontstaan. De baan van de Hattemse Golf dateert van 1930 en is in Nederland één van de zestien golfbanen die voor de oorlog ontworpen zijn. Een aantal bomen stamt nog uit de tijd van vóór de oprichting in 1930.

luchtfoto

De baan is mooi, compact,  gevarieerd, en zeer uitdagend. Er zijn 4 bosholes en de overige 5 holes liggen in het Gelderse IJssellandschap. Dit jaar staat de Hattemse op plaats 4 in de top-30 van 9 holes golfbanen. De veelal kleine greens worden goed bewaakt door vele bunkers en liggen in een aantal gevallen verhoogd. Hierdoor is het een uitdaging om ze aan te spelen. Ook de verhoogde afslagplaatsen geven de baan een uniek karakter.

De kwaliteit van het klassieke ontwerp blijkt tijdloos: van de negen holes die de baan telt behoren er drie tot de beste van Nederland. Zo kregen in 2010 hole 4 en 9 een special vermelding. De 6e/15e hole werd dat jaar tot vijfde par 4 van Nederland benoemd. Het is een echte “signature” hole, waarbij de sterk glooiende green extra bewaakt wordt door een karakteristieke eik. De eik van hole 6 staat uitgebeeld in het logo van de inmiddels 85-jarige club.

Door de mooie ligging en de uitdagende holes genieten zowel golfers met hoge als lage handicap. De 19e hole is ook op de Hattemse een belangrijke hole. Zonder een goede 18e hole is een golfbaan niet compleet, zonder de 19e hole is een golfronde niet af! Het sfeervolle clubhuis is onder architectuur (Van der Veen) gebouwd en straalt een warme en echte golfsfeer uit. Bij de grote open haard in de clubkamer is het goed toeven na een sportieve ronde.