Baan en horeca gesloten

In verband met de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken is de gehele golfbaan, clubhuis, receptie en Hattemse Hoeve gesloten tot en met 6 april.
Zie ook: https://www.ngf.nl/corona

Over de Hattemse Golf & Country Club

De Hattemse Golf & Country Club ligt in de bosrijke omgeving van het charmante Hanzestadje Hattem. De uitdagende 9-holes baan combineert bos- en parkholes en is voor een deel in heuvelachtig terrein gelegen. De holes volgen de natuurlijke glooiingen van zandruggen die in de ijstijd zijn ontstaan. De baan van de Hattemse Golf dateert van 1930 en is in Nederland één van de zestien golfbanen die voor de oorlog ontworpen zijn.

Logo lustrum 2020

'De Hattemse Golfclub 90 jaar jong'

1930 - 2020

''Hattem actueel'' interview RTV Hattem

Zaterdag 22 februari jl. zijn onze leden Ad Visscher en Tom Gmelig Meijling in het radio programma Hattem Actueel van RTV Hattem geïnterviewd. Aanleiding was het persbericht van de Hattemse Golf dat door de grote hoeveelheid aanmeldingen het aantal golflessen voor beginnende golfers is uitgebreid. Het interview duurt ongeveer 20 minuten.