Starttijden

Normaal gesproken kent de Hattemse kent geen caddiemaster en geen vastgestelde starttijden. Maar in deze Corona-tijd gelden andere regels. Sinds 16 maart zijn drieballen weer toegestaan en kunnen per dag 9 holes per persoon gespeeld worden.

• Tussen 09:00 en 13:00 uur kan telefonisch via 038-444 1909 maximaal drie dagen van tevoren een starttijd gereserveerd worden. Dit geldt zowel voor leden als  greenfeespelers en gasten.
  • Reserveren is verplicht om te kunnen golfen tussen 9:00 en 16:00 uur.
  • Golfen tussen 8:30 en 9:00 uur en nĂ¡ 16:00 uur is toegestaan. Daarbij moet men zich bij aankomst op het golfterrein melden in het clubhuis. Het dragen van een mondmasker is verplicht, looplijnen moeten gevolgd worden en steeds anderhalve meter afstand houden. Kleedkamer en douches zijn buiten gebruik, dames- en herentoilet zijn toegankelijk.
  • Via de zij-ingang van het clubhuis kunnen tussen 10:00 en 18:00 uur bij het buffet koffie, thee of andere drankjes besteld worden, alsmede koeken en snacks. Alles dient BUITEN het clubhuis genuttigd te worden.

Gasten wordt geadviseerd te reserveren bij de Hattemse Hoeve, telefonisch via 038 - 444 19 09 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij aankomst dient men zich te melden in het clubhuis.

Op de website is te zien of er een wedstrijd is of dat reeds spelers ingepland zijn. Klik hiervoor op de baanbezettingBij aankomst worden gasten in het clubhuis ontvangen.