Gasten

hole1-001De Hattemse Golf & Country Club verwelkomt u graag. De prachtige golfbaan bevindt zich in een rustige, bosrijke omgeving en is één van de oudste en mooiste van Nederland. Zie voor een impressie bij baaninformatie.

Voorheen kende de Hattemse geen afgesproken starttijden, maar in deze 'coronatijd' dient iedereen, leden en gasten, vooraf telefonisch een tijdstip te reserveren. Bij het spelen van 18 holes, wordt een starttijd voor de eerste 9, en een starttijd voor de tweede 9 vastgesteld.

In de baanagenda kunt u zien wanneer de baan vrij is. Reserveren kan bij de Hattemse Hoeve: tel. 038-444 1909 van 9:00 - 12:00 uur en 14:00 - 18:00 uur. Op andere tijden wordt de telefoon wel opgenomen maar staat het reserveringssysteem uit.

Of het weer mogelijk is om met meer dan tien mensen te komen, is afhankelijk van de coronamaatregelen. Neem hierover contact op met de Hattemse Hoeve of stuur een email.

Protocollen met betrekking tot golf en horeca vindt u op de home-page van onze site.

De Hattemse heeft speciale afspraken met meer dan 30 banen. Informatie vindt u bij de tarieven.