Gasten

hole1-001De Hattemse Golf & Country Club verwelkomt u graag. De prachtige golfbaan bevindt zich in een rustige, bosrijke omgeving en is één van de oudste en mooiste van Nederland. Zie voor een impressie bij baaninformatie.

Voorheen kende de Hattemse geen afgesproken starttijden, maar in deze 'coronatijd' dient iedereen, leden en gasten, vooraf telefonisch een tijdstip te reserveren. Bij het spelen van 18 holes, wordt een starttijd voor de eerste 9, en een starttijd voor de tweede 9 vastgesteld.

In de baanagenda kunt u zien wanneer de baan vrij is.

• Reserveringen (momenteel uitsluitend voor 9 holes) kunnen worden gedaan per telefoon : 038 – 444 1909 (dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 15.00 uur).
  • Starttijden liggen tussen 09.00 en 15.00 uur.
  • Gastspelers dienen een aantoonbare NGF handicap van maximaal 45 te hebben.
  • Flightgrootte: twee met een totale flighthandicap van maximaal 90.
  • Gastspelers wordt verzocht zich minimaal 15 minuten voor de gereserveerde tijd te melden en dienen minimum 5 minuten voor de afslagtijd bij de tee aanwezig te zijn.
  • Aanwijzingen van de marshal dienen onvoorwaardelijk te worden opgevolgd.
  • Op de scorecard staan de local rules. Onder andere in verband met de veiligheid wordt men verzocht deze goed te lezen voordat men afslaat.
  • Zie onze website voor kledingvoorschriften
  • Meenemen van dieren in de baan is niet toegestaand.
  • Roken in de baan wordt beschouwd als “not done” .

EEN IEDER IS VERPLICHT DE CORONAMAATREGELEN STRICT NA TE LEVEN

Of het weer mogelijk is om met meer dan tien mensen te komen, is afhankelijk van de coronamaatregelen. Neem hierover contact op met de Hattemse Hoeve of stuur een email.

Protocollen met betrekking tot golf en horeca vindt u op de home-page van onze site.

De Hattemse heeft speciale afspraken met meer dan 30 banen. Informatie vindt u bij de tarieven