PROFESSIONAL

Sinds 1 juli 2018 is Michael Unsworth als golfprofessional actief op de Hattemse. Vanaf 1984 is hij lid van de Professional Golfers Association (PGA), sinds 2009 Mind Factor Coach en vanaf 2013 Trackman® Level 2 Certified Professional.

GOLF COACHING van Michael Unsworth : Aanbod & prijslijst (vanaf juni 2019)

• PRIVÉLES (1 of 2 personen)

Boek privé sessies vanaf 30 minuten per keer en verreken de sessies met vooraf gekochte coaching minuten (u ontvangt hiervoor een factuur):

120 minuten* voor €110          = €10 voordeel

180 minuten* voor €165          = €15 voordeel

300 minuten* voor €270          = €30 voordeel

* Lesminuten zijn onbeperkt geldig op de Hattemse Golf & Country Club, uitsluitend bij Michael te besteden.

Liever een losse les? Boek 30/60minuten voor €30/€60. Graag losse lessen contant af te rekenen.

• BAANLESSEN (voor 1, 2 of 3 personen):

6 holes voor €60 of

9 holes voor €90

Reserveer voor een 6 holes baanles aub drie lesblokken in mijn lesboek, voor 9 holes vier. De kosten van baanlessen worden gedeeld door het aantal spelers. Baanlessen graag contant af te rekenen.

Hieronder de speciale winteraanbieding van Michael voor Hattemleden:

• GROEPSLESSEN EN COMPETITIE TRAINING 2019/20

Michael biedt de komende winterperiode graag alle leden groepstrainingen aan. Je kunt inschrijven als competitieteam, als vriendengroep, wat je ook wilt. De groep bestaat in principe uit 4 tot 6 personen, maar in overleg eventueel één of twee meer. Michael gaat tijdens deze trainingen niet de spelers’ swings veranderen, maar wel op zoek naar verbetering en uitbreiding van de golf skills: Effectief scoren, scherp korte spel, goed baanmanagement, meer controle over de bal, daar gaat het om. Een gezellige manier om samen je golfspel te verbeteren! Voor 2020 zijn dit de mogelijkheden:

5 trainingen van 1 uur = € 350          5 trainingen van 1,5 uur = € 500

10 trainingen van 1 uur = € 650        10 trainingen van 1,5 uur = € 900

De kosten worden verdeeld door het aantal deelnemers en bij de eerste les of via bank voldaan aan Michael.

Het Bestuur wil graag groepslessen stimuleren; zo geeft de penningmeester een subsidie voor deze lessen. Dit betekent € 100 korting op een lesserie voor 'recreatie'spelers en € 200 korting op een lesserie voor een competitieteam dat de Hattemse in 2020 vertegenwoordigt in de NGF-competitie. Daartoe graag voor aanvang van de lesserie contact opnemen met de penningmeester.

Trainingen worden afwisselend: putten, korte spel, shot-making en training op de baan zullen de kern vormen. Uiteraard op een dag en tijdstip af te spreken dat de groep of het team het beste schikt (woensdag t/m zaterdag).

Michael maakt gebruik van een online agenda, waar u zich eenmalig moet registreren om vervolgens uw lessen te kunnen boeken. Zie: https://michaelunsworth.igolfinstructor.com

Registreren
Ga naar de online agenda van Michael en klik rechts boven op “Registreer”. Vul uw NAW gegevens in en vervolgens bent u klaar om uw eerste les te boeken. Na registratie ontvangt u een bevestiging inschrijving per e-mail. Mocht u in de toekomst uw inloggegevens zijn vergeten kunt u deze opvragen middels uw e-mailadres door te klikken in het inlogscherm op “Uw inloggegevens vergeten?”. U kunt ook registreren door de gratis iGolfinstructor App te downloaden. Daar kunt u gemakkelijk uw eigen pro terugvinden om een les te boeken.

Les boeken
Om een online reservering te maken, gaat u naar de online agenda van Michael. Wanneer u een les wilt boeken, kunt u eenvoudig op de groene beschikbare tijd klikken om vervolgens het type les te kiezen die u wilt reserveren. In het vervolgscherm geeft u de betaalmethode aan. Deze kunt u op 'None' laten staan. Betalingen lopen niet via iGolfinstructor. Eventueel kunt u een notitie toevoegen voor uw golfprofessional. Klopt alles? Klik dan op “Bevestig”

Meer info over Michael en golfcoaching vindt u hier.

IMG 1325 small

Michael aan het werk met de jeugd.

SHOP

Sinds september 2019 is Michael op de club gestart met de verkoop van golfclubs en andere artikelen. Hij heeft gekozen voor de nieuwste modellen van het merk PING, zowel voor dames als heren.

Voor PING is gekozen omdat dit merk de meeste ‘fitting’ mogelijkheden en ervaring heeft. Ping heeft nog altijd de drive om betere stokken te maken zodat de golfer gemakkelijker kan presteren en zo meer van de sport kan genieten. PING biedt kwaliteit en bijna iedere setindeling is mogelijk.

Alle stokken worden op maat gebouwd, en alle stokken zijn vooraf uit te proberen op de oefenbaan en op de golfbaan.

Naast drivers, fairway-woods, hybrids, ijzers, enzovoort, zal een bescheiden selectie golftassen, handschoenen en golfballen te koop worden aangeboden.

Ook kunt u terecht voor nieuwe grips op uw stokken en uiteraard vrijblijvend voor advies over uw golfmateriaal.

IMG 1326 small