CORONA MAATREGELEN

Afgelopen weken is het coronacrisisteam van de HG&CC en Hattemse Hoeve regelmatig samen geweest om protocollen e.d. met elkaar te bespreken. Om vandaaruit beslissingen te nemen die betrekking hebben op leden, gasten en bezoekers van de HG&CC en Hattemse Hoeve.

We merken dat er voor sommigen onduidelijkheden zijn. Dit omdat protocollen en/of versoepelingen gemist zijn en/of niet begrepen zijn. De belangrijkste regel voor zowel binnen als buiten blijft: “Bewaar 1,5 meter afstand van elkaar”.

Hieronder kort samengevat de punten:

Starttijden:

• Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 en 12:30 verplicht reserveren.
  • Het reserveren kan dagelijks tussen 09:00 en 12:00 telefonisch, of aan de balie.
  • Voor 09:00 en na 12:30 en op woensdag, zaterdag en zondag worden er geen reserveringen verwerkt voor leden en kunnen leden spelen zonder reservering. Hierbij dient er wel rekening gehouden te worden met elkaar (Let dus altijd op de baanplanning).
  • Op woensdagmorgen spelen de rabbits, dinsdagmiddag is het damesdag en woensdagmiddag Heerendag. Wij vragen u om hier rekening mee te houden. De rabbits hebben geen standing, maar dan is er dus wel baanbezetting.
  • Greenfeespelers en leden die introducés meenemen dienen altijd te reserveren.

Handicarts:

• Handicarts worden uitgegeven tussen 09:00 en 19:00

Horeca:

• De horeca/receptie is open vanaf 09:00
  • In het clubgebouw is plek voor maximaal 32 personen, iedereen dient te zitten.
  • Op het grote terras is plek voor maximaal 28 personen.

We hopen dat we via deze korte samenvatting het voor iedereen helder hebben gemaakt. Los van afspraken blijven we een oproep doen aan iedereen om rekening te houden met elkaar. Denk hierbij ook aan het personeel van de Hattemse Hoeve want zij zijn diegenen die met iedereen in contact komen.